Maak kennis met tennis 2016

Heb jij zin om te tennissen? Voor volwassenen die (opnieuw) willen gaan tennissen heeft Tennisvereniging de Hunze een grandioos aanbod om goedkoop te lessen in de maanden april t/m juni! Bovendien bestaat de mogelijkheid om aan te sluiten bij een kleine en gezellige tennisvereniging! Tegen een gereduceerd tarief kun je een heel jaar lang kennismaken met de tennissport en natuurlijk de vereniging!

De kosten voor  8 lessen Maak Kennis Met Tennis zijn €75  of 8 lessen inclusief het lidmaatschap van de vereniging voor €160.  Lidmaatschap is tm december 2016 (automatische verlenging voor 1 jaar mits opgezegd vóór 1 december 2016).

Tennisvereniging de Hunze is een kleine gezellige tennisvereniging met tal van mogelijkheden. Zo worden er regelmatig interne toernooien georganiseerd, kan je jaarlijks lessen volgen en is er de mogelijkheid om competitie te spelen.

De lessen worden gegeven door een student van de HIS (Hoger Instituut voor Sportstudies).
Voor een tennisracket kan worden gezorgd als je dat op het inschrijfformulier aangeeft. Voor schoenen (zonder zwarte zolen) en eenvoudige sportkleding moet je zelf zorgen; binnenschoenen zijn bij de Stadjershal te huur.

LESDATA

Op de dinsdagen –  12 april, 19 april, 26 april, 3 mei, 10 mei, 17 mei ,  24 mei, en 31 mei 2016

Voor meer informatie – mkmt.tvdehunze@live.nl

 

 

INSCHRIJFFORMULIER MAAK KENNIS MET TENNIS

Man/Vrouw
ManVrouw

Naam

Voorletter

Adres

Postcode

Woonplaats

Geboortedatum

E-mail

Telefoon

Bedrijf [i.v.m. evt. subsidie verenigingspersoneel]

Geeft zich op voor [aankruisen wat van toepassing is]
8 tennislessen voor €75,008 tennislessen + lidmaatschap voor €160,00

Mijn niveau is
BeginnerEerder les gehadGevorderde

Opmerkingen

Ik ben beschikbaar op [Geef zoveel mogelijkheden aan wanneer je wel kunt, hiermee vergroot jij je kans om geplaatst te worden. Houd de ctrl/cmd knop ingedrukt om meerdere data te selecteren. Scroll binnen het venster.]

Ik verklaar dat ik kennis genomen heb van het feit dat ik mijn lidmaatschap [mocht daarvoor gekozen zijn] kan stoppen door schriftelijk opzegging vóór 1 december 2016.